Bräddegårdens äldreboende

Köksansvarig: Anush Danielsson (0510-771760)

Vecka 25

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2021-06-21)

    • Middag: Pytt i panna, serveras med stekt ägg och rödbetor
    • Efterrätt: Nyponsoppa
    • Kvällsmat: Kesokaka, aprikossås
  • Tisdag

    (2021-06-22)

    • Middag: Köttbullar, serveras med potatis, gräddsås, blomkål och lingonsylt
    • Efterrätt: Hallonkräm
    • Kvällsmat: Broccoligratäng med skinka, sallad
  • Onsdag

    (2021-06-23)

    • Middag: Purjolöksgratinerad korv, serveras med potatismos och grönsaker
    • Efterrätt: Frukt/kräm
    • Kvällsmat: Risifrutti med körsbärssås, bröd och pålägg
  • Torsdag

    (2021-06-24)

    • Middag: Marias kalv soppa serveras med bröd & pålägg
    • Efterrätt: Våfflor
      med sylt och grädde
    • Kvällsmat: Janssons frestelse
      , råkost
  • Fredag

    (2021-06-25)

    • Middag: Matjessill, serveras med färskpotatis, gräslök och gräddfil
    • Efterrätt: Färska jordgubbar, serveras med grädde
    • Kvällsmat: Smörgåstårta, cider
  • Lördag

    (2021-06-26)

    • Middag: kycklingklubbor
      serveras med potatisgratäng, sås & broccolimix
    • Efterrätt: Glasstrut
    • Kvällsmat: Hamburgare med bröd och tillbehör
  • Söndag

    (2021-06-27)

    • Middag: Dillkött serveras med potatis & morötter
    • Efterrätt: Pannacotta
    • Kvällsmat: Rostbiff, potatissallad & gurka/tomat
  • Med reservation för förändringar