Bräddegårdens äldreboende

Köksansvarig: Anush Danielsson (0510-771760)

Vecka 42

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2021-10-18)

    • Middag: Pasta carbonara, sallad
    • Efterrätt: Skogsbärskräm
    • Kvällsmat: Mannagrynspudding, sylt
  • Tisdag

    (2021-10-19)

    • Middag: Fiskburgare med bröd serveras med kall dillsås, potatismos och ärtor
    • Efterrätt: Kräm
    • Kvällsmat: Vad köket erbjuder
  • Onsdag

    (2021-10-20)

    • Middag: Ärtsoppa, bröd och pålägg
    • Efterrätt: Ostkaka med sylt och grädde
    • Kvällsmat: Janssons frestelse, bröd & sallad
  • Torsdag

    (2021-10-21)

    • Middag: Grynkorv, serveras med potatis, senapssås och skivade morötter
    • Efterrätt: Äpple- päronsoppa
    • Kvällsmat: Kalvsylta, stekt kulpotatis och rödbetor
  • Fredag

    (2021-10-22)

    • Middag: Köttfärssås servera med pasta & grönsaker
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Pizza med tillbehör, cider
  • Lördag

    (2021-10-23)

    • Middag: Kokt fisk, serveras med ägg och persilje- sås, potatis/potatismos & haricots verts
    • Efterrätt: Marängsviss
    • Kvällsmat: Risgrynsgröt, smörgås med köttpålägg
  • Söndag

    (2021-10-24)

    • Middag: Kalops serveras med potatis/potatismos, rödbetor & grönsaker
    • Efterrätt: Hallonmousse
    • Kvällsmat: Kycklingspett, potatisgratäng, sallad
  • Med reservation för förändringar