Bräddegårdens äldreboende

Köksansvarig: Anush Danielsson (0510-771760)

Vecka 5

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2023-01-30)

    • Middag: Köttkorv serveras med senapssås, potatis & höstblandning
    • Efterrätt: Kräm
    • Kvällsmat: Grön sparrissoppa serveras med pepparrotsgrädde, bröd & pålägg
  • Tisdag

    (2023-01-31)

    • Middag: Apelsin och chilibakad fisk serveras med potatismos & grönsaker
    • Efterrätt: Nyponsoppa med grädde
    • Kvällsmat: Risgrynspudding, sylt
  • Onsdag

    (2023-02-01)

    • Middag: Schnitzel serveras med champinjonsås, potatis & grönsaker
    • Efterrätt: Äpple kräm
    • Kvällsmat: Vad köket har att erbjuda !
  • Torsdag

    (2023-02-02)

    • Middag: Kycklingsoppa serveras med bröd & pålägg
    • Efterrätt: Pannkaka, sylt och vispad grädde
    • Kvällsmat: Potatis och köttfärsgratäng (Knutssons låda) sallad
  • Fredag

    (2023-02-03)

    • Middag: Ost & kalkonsås serveras med pasta & sallad
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Västkustsrulle, sallad
  • Lördag

    (2023-02-04)

    • Middag: Kokt fisk serveras med ägg och persiljesås, potatis & ärter
    • Efterrätt: Vaniljglass, chokladsås och banan
    • Kvällsmat: Omelett med skinkstuvning, sallad
  • Söndag

    (2023-02-05)

    • Middag: Fläskfilé serveras med ugnsrostad potatis, kantarellsås och bukettgrönsaker
    • Efterrätt: Charlotte Ruse
    • Kvällsmat: Morotsbiff, stuvad palsternacka och inlagd gurka
  • Med reservation för förändringar