Solhaga äldreboende

Köksansvarig: Ann-Sofie Blomgren (0510-770527)

Vecka 25

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2021-06-21)

    • Middag: Pytt i panna serveras med stekt ägg, rödbetor & sallad
    • Efterrätt: Nyponsoppa & kardemumma skorpa
    • Kvällsmat: Kesokaka, aprikossås
  • Tisdag

    (2021-06-22)

    • Middag: Köttbullar serveras med potatis, gräddsås, blomkål och rårörda lingon
    • Efterrätt: Hallonkräm
    • Kvällsmat: Broccoligratäng med skinka, sallad
  • Onsdag

    (2021-06-23)

    • Middag: Örtdoftande falukorv serveras med potatismos och herrgårdsgrönsaker
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Risifrutti med körsbärssås, bröd & pålägg
  • Torsdag

    (2021-06-24)

    • Middag: Kalvsoppa serveras med hembakat bröd & pålägg
    • Efterrätt: Tunnpannkaka med sylt och grädde
    • Kvällsmat: Skinkfrestelse, sallad
  • Fredag

    (2021-06-25)

    • Middag: Midsommarbuffé
    • Efterrätt: Färska jordgubbar med vispad grädde
    • Kvällsmat: Räksmörgåstårta, cider
  • Lördag

    (2021-06-26)

    • Middag: Bacon och lökgratinerad kyckling serveras med stekt kulpotatis, gräddsås & broccolimix
    • Efterrätt: Glasstrut
    • Kvällsmat: Hamburgare med bröd, potatismos & tillbehör
  • Söndag

    (2021-06-27)

    • Middag: Dillkött serveras med potatis & morötter
    • Efterrätt: Blåbärspannacotta
    • Kvällsmat: Rostbiff, tysk potatissallad, kuvertbröd & gurka/tomat
  • Med reservation för förändringar