Solhaga äldreboende

Köksansvarig: Ann-Sofie Blomgren (0510-770527)

Vecka 42

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2021-10-18)

    • Middag: Pasta carbonara & sallad
    • Efterrätt: Skogsbärskräm
    • Kvällsmat: Klar grönsakssoppa, bröd & pålägg
  • Tisdag

    (2021-10-19)

    • Middag: Fiskburgare med bröd serveras med kall dillsås, potatismos och ärtor
    • Efterrätt: Kräm
    • Kvällsmat: Kesokaka, aprikossås
  • Onsdag

    (2021-10-20)

    • Middag: Potatissoppa serveras med baconcrisp, bröd och pålägg
    • Efterrätt: Ostkaka med sylt och grädde
    • Kvällsmat: köttfärslåda, sallad
  • Torsdag

    (2021-10-21)

    • Middag: Grynkorv, serveras med potatis, senapssås och skivade morötter
    • Efterrätt: Äpple- päronsoppa
    • Kvällsmat: Kalvsylta, stekt kulpotatis och rödbetor
  • Fredag

    (2021-10-22)

    • Middag: Köttfärssås servera med pasta & grönsaker
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Skink & spenat crêpes, sallad & kuvertbröd
  • Lördag

    (2021-10-23)

    • Middag: Ugnstekt lax serveras med varm citronsås, potatis/potatismos & haricots verts
    • Efterrätt: Marängsviss
    • Kvällsmat: Kycklingspett, klyftpotatis, örtcremé, sallad
  • Söndag

    (2021-10-24)

    • Middag: Kalops serveras med potatis/potatismos, rödbetor & grönsaker
    • Efterrätt: Päronhalva i sockerlag med chokladgrädde
    • Kvällsmat: Risgrynsgröt, smörgås med köttpålägg
  • Med reservation för förändringar