Villa Videbeck

Köksansvarig: Jonna Vornanen (0510-770467)

Vecka 42

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2021-10-18)

    • Middag: Pasta carbonara & grönsaker
    • Efterrätt: Skogsbärskräm
    • Kvällsmat: Klar grönsakssoppa, bröd & pålägg
  • Tisdag

    (2021-10-19)

    • Middag: Rimmad fläskbog serveras med rotmos & grönsaker
    • Efterrätt: Kräm
    • Kvällsmat: Kesokaka, hallonsås
  • Onsdag

    (2021-10-20)

    • Middag: Potatissoppa serveras med baconcrisp, bröd och pålägg
    • Efterrätt: Ostkaka med sylt och grädde
    • Kvällsmat: Janssons frestelse, bröd & sallad
  • Torsdag

    (2021-10-21)

    • Middag: Grynkorv, serveras med potatis, senapssås och skivade morötter
    • Efterrätt: Äpple- päronsoppa
    • Kvällsmat: Kalvsylta, stekt kulpotatis och rödbetor
  • Fredag

    (2021-10-22)

    • Middag: Köttfärssås serveras med pasta & grönsaker
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Omelett, räkstuvning, sallad
  • Lördag

    (2021-10-23)

    • Middag: Ugnstekt lax serveras med varm citronsås, potatis & haricot verts
    • Efterrätt: Marängsviss
    • Kvällsmat: Fläskpastrami, rotfruktsgratäng och sallad
  • Söndag

    (2021-10-24)

    • Middag: Kalops serveras med potatis, rödbetor & grönsaker
    • Efterrätt: Hallonmousse
    • Kvällsmat: Risgrynsgröt, smörgås med köttpålägg
  • Med reservation för förändringar