Ågården

Köksansvarig: Linda Magnusson (0510-771097)

Vecka 42

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2021-10-18)

    • Middag: Korvstroganoff serveras med ris och grönsaker
    • Efterrätt: Skogsbärskräm
    • Kvällsmat: Klar grönsakssoppa, bröd & pålägg
  • Tisdag

    (2021-10-19)

    • Middag: Fiskburgare med bröd serveras med kall dillsås, potatismos och ärtor
    • Efterrätt: Kräm
    • Kvällsmat: Kesokaka, hallonsås
  • Onsdag

    (2021-10-20)

    • Middag: Krämig champinjonsoppa med bröd
    • Efterrätt: Ostkaka med sylt och grädde
    • Kvällsmat: Janssons frestelse, bröd & sallad
  • Torsdag

    (2021-10-21)

    • Middag: Grynkorv, serveras med potatis, senapssås och skivade morötter
    • Efterrätt: Äpple- päronsoppa
    • Kvällsmat: Kalvsylta, stekt kulpotatis och rödbetor
  • Fredag

    (2021-10-22)

    • Middag: Köttfärssås servera med pasta & grönsaker
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Räksmörgås, cider
  • Lördag

    (2021-10-23)

    • Middag: Ugnstekt lax serveras med varm citronsås, potatis & haricot verts
    • Efterrätt: Marängsviss
    • Kvällsmat: Kycklingspett, klyftpotatis, örtcremé, sallad
  • Söndag

    (2021-10-24)

    • Middag: Kalops serveras med potatis , rödbetor & grönsaker
    • Efterrätt: Hallonmousse
    • Kvällsmat: Risgrynsgröt, smörgås med köttpålägg
  • Med reservation för förändringar