Tolsjöhemmet

Köksansvarig: Sara Jonsson (0510-771604)

Vecka 25

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2021-06-21)

    • Middag: Isterband med dillstuvad potatis och morötter
    • Efterrätt: Nyponsoppa med glass
    • Kvällsmat: Crepes med grönsallad
  • Tisdag

    (2021-06-22)

    • Middag: Ugnsfalukorv serveras med potatismos och herrgårdsgrönsaker
    • Efterrätt: Färsk frukt
    • Kvällsmat: Kalvsylta med rödbetssallad
  • Onsdag

    (2021-06-23)

    • Middag: Stekt fläsk, serveras med potatis, löksås och blomkål
    • Efterrätt: Bärkräm
    • Kvällsmat: Risifrutti med körsbärssås, bröd och pålägg
  • Torsdag

    (2021-06-24)

    • Middag: Ängamat med smörgås och pålägg
    • Efterrätt: Bärpaj med vaniljsås
    • Kvällsmat: Skinkfrestelse med grönsallad
  • Fredag

    (2021-06-25)

    • Middag: Matjessill, serveras med färskpotatis, gräslök och gräddfil
    • Efterrätt: Färska jordgubbar, serveras med grädde
    • Kvällsmat: Smörgåstårta och cider
  • Lördag

    (2021-06-26)

    • Middag: Inkokt lax med dillmajonnäs, potatis och ärter
    • Efterrätt: Hallonmoussetårta
    • Kvällsmat: Västerbottenpaj med romsås och grönsallad
  • Söndag

    (2021-06-27)

    • Middag: Dillkött serveras med potatis & morötter
    • Efterrätt: Pannacotta med jordgubbstäcke
    • Kvällsmat: Rökt lax och potatissallad serveras med färska grönsaker
  • Med reservation för förändringar