Ågården

Vecka 13

Köksansvarig: Linda Magnusson (0510-771097)

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

Tillbaka till förstasidan

  • Måndag

    (2024-03-25)

    • Middag:Lunchkorv serveras med potatis, pepparrotsås och broccoli
    • Efterrätt:Våffla serveras med grädde och sylt
    • Kvällsmat:Broccolisoppa serveras med bröd och pålägg
  • Tisdag

    (2024-03-26)

    • Middag:Panerad fisk serveras med potatis, dill och citronsås och ärter
    • Efterrätt: Chokladpudding med vispad grädde
    • Kvällsmat:Ugnspannkaka serveras med rivna morötter och lingonsylt
  • Onsdag

    (2024-03-27)

    • Middag: Spenatsoppa serveras med bröd och pålägg
    • Efterrätt: Tunnpannkaka med sylt och grädde


    • Kvällsmat:Skink och broccoligratäng
  • Torsdag

    (2024-03-28)

    • Middag: Färsrätt med gräddsås och kokt potatis serveras med rårörda lingon
    • Efterrätt: Äpplekräm
    • Kvällsmat: vad köket har att erbjuda
  • Fredag

    (2024-03-29)

    • Middag:Inkokt lax serveras med romsås, potatis och ärtor
    • Efterrätt:Chokladpannacotta med jordgubbar

    • Kvällsmat:Smörgåstårta serveras med cider
  • Lördag

    (2024-03-30)

    • Middag:Påskmat - varm
    • Efterrätt:Persika och grädde
    • Kvällsmat:Påskmat - kall
  • Söndag

    (2024-03-31)

    • Middag:Påskstek serveras med rödvinsås, rostad potatis och broccoli
    • Efterrätt:Ägglikörmousse med after eight
    • Kvällsmat:Fläskpastrami serveras med mimosasallad, kuvertbröd och gurka/tomat
Skriv ut

Skriv ut


Gör till favorit


Med reservation för förändringar