Ågården

Vecka 29

Köksansvarig: Linda Magnusson (0510-771097)

Känner vi inte till din allergi?
Vill du veta ursprungslandet på köttet vi serverar ?
Fråga oss om vad maten innehåller!

Tillbaka till förstasidan

  • Måndag

    (2025-07-14)

    • Middag: Sprödbakad fisk serveras med kall citronsås, potatis och haricot verts
    • Efterrätt: Nyponsoppa med mandelbiskvier
    • Kvällsmat: Potatis och purjolökssoppa serveras med bröd
  • Tisdag

    (2025-07-15)

    • Middag: Korvstroganoff serveras med ris och grönsaker
    • Efterrätt: Glass med körsbärssås
    • Kvällsmat: Kvargpannkaka serveras med sylt och vispad grädde
  • Onsdag

    (2025-07-16)

    • Middag: Fläskköttsgryta serveras med kokt potatis och grönsaker
    • Efterrätt: Bärsoppa och veteskorpa
    • Kvällsmat: Vad köket har att erbjuda!
  • Torsdag

    (2025-07-17)

    • Middag: Köttfärssoppa serveras med bröd och pålägg
    • Efterrätt: Ostkaka med vispad grädde och sylt
    • Kvällsmat: Potatisbullar serveras med stekt bacon
  • Fredag

    (2025-07-18)

    • Middag: Stekt strömming serveras med potatismos, skirat smör och ärtor
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Räkrulle och sallad serveras med cider
  • Lördag

    (2025-07-19)

    • Middag: Kycklinggryta med wokgrönsaker serveras med ris och sallad

    • Efterrätt: Blåbärspannacotta
    • Kvällsmat: Tacopaj serveras med dressing och nachochips
  • Söndag

    (2025-07-20)

    • Middag: Fläskkarré serveras med gräddsås, klyftpotatis, bukettgrönsaker och svartvinbärsgelé
    • Efterrätt: Päronhalvor med vispad grädde
    • Kvällsmat: 2 sorters sill serveras med potatis, gräddfil och gräslök
Skriv ut

Skriv ut


Gör till favorit


Med reservation för förändringar