Ågården

Vecka 5

Köksansvarig: Linda Magnusson (0510-771097)

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

Tillbaka till förstasidan

  • Måndag

    (2023-01-30)

    • Middag:Falukorv serveras med senapsås, potatis & höstblandning
    • Efterrätt:Hallonkräm
    • Kvällsmat:Grön sparrissoppa serveras med pepparrotsgrädde, bröd & pålägg
  • Tisdag

    (2023-01-31)

    • Middag:Apelsin och chilibakad fisk serveras med potatismos & grönsaker

    • Efterrätt:Nyponsoppa med grädde
    • Kvällsmat:Risgrynspudding, sylt
  • Onsdag

    (2023-02-01)

    • Middag:Schnitzel serveras med champinjonsås, potatis & grönsaksblandning
    • Efterrätt:Äpplekräm

    • Kvällsmat:Vad köket har att erbjuda !
  • Torsdag

    (2023-02-02)

    • Middag:Broccolisoppa serveras med bröd & pålägg
    • Efterrätt:Pannkaka, sylt och vispad grädde
    • Kvällsmat:Potatis och köttfärsgratäng (Knutssons låda) sallad
  • Fredag

    (2023-02-03)

    • Middag:Ost & kalkonsås serveras med pasta & sallad

    • Efterrätt:Frukt
    • Kvällsmat:Västkustsrulle, sallad
  • Lördag

    (2023-02-04)

    • Middag:Kokt fisk serveras med ägg och persiljesås, potatis & ärter
    • Efterrätt:Vaniljglass, chokladsås och banan

    • Kvällsmat:Omelett med skinkstuvning, sallad
  • Söndag

    (2023-02-05)

    • Middag:Fläskfilé serveras med ugnsrostad potatis, kantarellsås och bukettgrönsaker
    • Efterrätt:Charlotte russe

    • Kvällsmat:Morotsbiff, stuvad palsternacka och inlagd gurka
Skriv ut

Skriv ut


Gör till favorit


Med reservation för förändringar