Solhaga äldreboende

Vecka 38

Köksansvarig: Ann-Sofie Blomgren (0510-770527)

Känner vi inte till din allergi?
Vill du veta ursprungslandet på köttet vi serverar ?
Fråga oss om vad maten innehåller!

Tillbaka till förstasidan

  • Måndag

    (2025-09-15)

    • Middag: Varmkorv serveras med potatismos och grönsak
    • Efterrätt: Drottningkräm
    • Kvällsmat: Spenatsoppa serveras med ägghalva, bröd och pålägg
  • Tisdag

    (2025-09-16)

    • Middag: Fläskschnitzel serveras med stekt potatis, kall bearnaisesås, och grönsak
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Mannagrynspudding med saftsås
  • Onsdag

    (2025-09-17)

    • Middag: Köttbullar serveras med potatis, gräddsås, morötter och lingonsylt
    • Efterrätt: Mangosoppa med kardemummaskorpa
    • Kvällsmat: Grönsakspytt, örtdressing & sallad
  • Torsdag

    (2025-09-18)

    • Middag: Färgglad fisksoppa serveras med bröd och pålägg
    • Efterrätt: Äpplepaj och vaniljsås
    • Kvällsmat: Fläskpannkaka serveras med lingonsylt
  • Fredag

    (2025-09-19)

    • Middag: Chili con carne serveras med ris/potatis och grönsak
    • Efterrätt: Hallonkräm
    • Kvällsmat: Petit Chouxrulle med räkfyllning, sallad
  • Lördag

    (2025-09-20)

    • Middag: Ugnstekt fisk med krispigt täcke serveras med potatis, kall dillsås och ärtor
    • Efterrätt: Citronfromage med vispad grädde
    • Kvällsmat: Kalvsylta serveras med stekt potatis och rödbetssallad
  • Söndag

    (2025-09-21)

    • Middag: Skinkstek serveras med potatis, svartvinbärssås, herrgårdsgrönsaker och gele
    • Efterrätt: Brylepudding med karamellsås
    • Kvällsmat: Gubbröra på kavring, tomat, gurka
Skriv ut

Skriv ut


Gör till favorit


Med reservation för förändringar