Solhaga äldreboende

Vecka 43

Köksansvarig: Ann-Sofie Blomgren (0510-770527)

Känner vi inte till din allergi?
Vill du veta ursprungslandet på köttet vi serverar ?
Fråga oss om vad maten innehåller!

Tillbaka till förstasidan

  • Måndag

    (2025-10-20)

    • Middag: Stekt grillkorv serveras med potatis och stuvad vitkål
    • Efterrätt: Blåbärskräm
    • Kvällsmat: Pastagratäng
  • Tisdag

    (2025-10-21)

    • Middag: Sprödbakad fisk serveras med potatis, kall dillsås och brytbönor
    • Efterrätt: Färsk frukt
    • Kvällsmat: Omelett serveras med svampstuvning

  • Onsdag

    (2025-10-22)

    • Middag: Pannbiff serveras med potatis, gräddsås, sommargrönsaker och lingonsylt
    • Efterrätt: Rabarberkräm
    • Kvällsmat: Risgrynsgröt, bröd och pålägg
  • Torsdag

    (2025-10-23)

    • Middag: Gulaschsoppa serveras med bröd och pålägg
    • Efterrätt: Pannkaka och sylt
    • Kvällsmat: Korv med täcke av ajvarsås, potatismos
  • Fredag

    (2025-10-24)

    • Middag: Italiensk tomatsås serveras med pasta och broccolimix
    • Efterrätt: Solsoppa, vaniljglass
    • Kvällsmat: Dillstuvad potatis serveras med rökt lax
  • Lördag

    (2025-10-25)

    • Middag: Fiskgratäng med varm remouladsås serveras med potatis och ärtor
    • Efterrätt: Chokladmousse och vispad grädde
    • Kvällsmat: Kycklingspett serveras med rotfruktsgratäng
  • Söndag

    (2025-10-26)

    • Middag: Kalops serveras med potatis, morötter och rödbetor
    • Efterrätt: Inkokta päron med stjärnanis och vaniljglass
    • Kvällsmat: Zucchinipaj serveras med dressing
Skriv ut

Skriv ut


Gör till favorit


Med reservation för förändringar