Tolsjöhemmet

Vecka 39

Köksansvarig: Sara Jonsson (0510-771604)

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

Tillbaka till förstasidan

  • Måndag

    (2023-09-25)

    • Middag:Korvgryta med tomat och paprika serveras med pasta och bukettgrönsaker
    • Efterrätt:Äpplesoppa med kardemummaskorpa
    • Kvällsmat:Grön ärtpurésoppa serveras med pepparrotsgrädde och smörgås
  • Tisdag

    (2023-09-26)

    • Middag:Chili con carne serveras med ris och babymorötter

    • Efterrätt:frukt

    • Kvällsmat:Omelett med skinkstuvning, sallad
  • Onsdag

    (2023-09-27)

    • Middag:Kåldolmar serveras med potatis, brun sås, morötter och lingonsylt
    • Efterrätt:Hallon- svart vinbärskräm

    • Kvällsmat:Vad köket har att erbjuda
  • Torsdag

    (2023-09-28)

    • Middag:Färgglad fisksoppa serveras med bröd och pålägg
    • Efterrätt:Jordgubbpaj och vaniljsås
    • Kvällsmat:Blomkålsgratäng och sallad
  • Fredag

    (2023-09-29)

    • Middag:Fläskschnitzel serveras med stekt potatis, bearnaisesås, och brytbönor
    • Efterrätt:körsbärskräm

    • Kvällsmat:Baconlåda och sallad
  • Lördag

    (2023-09-30)

    • Middag:Rosépepparlax serveras med potatis, kall citronsås och ärter

    • Efterrätt:Mandariner med vispad grädde
    • Kvällsmat:Kalvsylta serveras med stekt kulpotatis, rödbetor och sallad
  • Söndag

    (2023-10-01)

    • Middag:Kyckling i rosa sås serveras med klyftpotatis och herrgårrdsgrönsaker
    • Efterrätt:Pannacotta med mangotopping
    • Kvällsmat:Kokt skinka serveras med mimosasallad och tomatsallad
Skriv ut

Skriv ut


Gör till favorit


Med reservation för förändringar