Tolsjöhemmet

Vecka 48

Köksansvarig: Sara Jonsson (0510-771604)

Känner vi inte till din allergi?
Vill du veta ursprungslandet på köttet vi serverar ?
Fråga oss om vad maten innehåller!

Tillbaka till förstasidan

  • Måndag

    (2025-11-24)

    • Middag: Chiligratinerad falukorv serveras potatis och broccoli
    • Efterrätt: Bärkräm
    • Kvällsmat: Kycklingpytt med rödbetor
  • Tisdag

    (2025-11-25)

    • Middag: Fiskburgare serveras med potatismos, kall sås och grönsaker
    • Efterrätt: Blåbärssoppa
    • Kvällsmat: Köttbullar med stuvade morötter
  • Onsdag

    (2025-11-26)

    • Middag: Stekt fläsk serveras med potatis, löksås, morötter och lingonsylt
    • Efterrätt: Bärkräm
    • Kvällsmat: Ängamat serveras med bröd och pålägg
  • Torsdag

    (2025-11-27)

    • Middag: Grynkorv serveras potatis, senapsås och grönsaker
    • Efterrätt: Persikor med vispad grädde
    • Kvällsmat: Ugnspannkaka serveras med lingonsylt
  • Fredag

    (2025-11-28)

    • Middag: Kyckling i currysås serveras med ris och grönsak
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Västerbottenpaj med sallad
  • Lördag

    (2025-11-29)

    • Middag: Stekt fisk serveras med potatis, dillsås och ärtor
    • Efterrätt: Mintpäron med vispad grädde
    • Kvällsmat: Fläskpastrami serveras med mimosasallad, kuvertbröd och sallad
  • Söndag

    (2025-11-30)

    • Middag: Kotlett i sås serveras med potatis herrgårdgrönsaker och gelé
    • Efterrätt: Chokladpudding med vispad grädde
    • Kvällsmat: Julskinka serveras med sillsallad och vörtbröd
Skriv ut

Skriv ut


Gör till favorit


Med reservation för förändringar