Solhaga äldreboende

Köksansvarig: Ann-Sofie Blomgren (0510-770527)

Vecka 46

Känner vi inte till din allergi?
Vill du veta ursprungslandet på köttet vi serverar ?
Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2025-11-10)

    • Middag: Korv stroganoff serveras med ris och herrgårdsgrönsak
    • Efterrätt: Aprikoskräm
    • Kvällsmat: Kvargpannkaka
  • Tisdag

    (2025-11-11)

    • Middag: Fiskbullar i hummersås serveras med potatis och brytbönor
    • Efterrätt: Färsk frukt
    • Kvällsmat: Gräddstuvad oxpytt och rödbetor
  • Onsdag

    (2025-11-12)

    • Middag: Kycklinglåda (Berghagens) serveras med ris/potatis och broccolimix

    • Efterrätt: Citrussoppa
    • Kvällsmat: Prinskorv, stuvad spenat och ägghalva
  • Torsdag

    (2025-11-13)

    • Middag: Morotssoppa (högsbo) serveras med bröd och pålägg
    • Efterrätt: Plättar med sylt och grädde
    • Kvällsmat: Färsbiffar serveras med klyftpotatis och kall sås
  • Fredag

    (2025-11-14)

    • Middag: Köttfärssås serveras med pasta och grönsaker
    • Efterrätt: Drottningkräm
    • Kvällsmat: Bakad potatis med räkröra
  • Lördag

    (2025-11-15)

    • Middag: Ugnstekt lax serveras med potatis, kall sås och ärter
    • Efterrätt: Glasstrut
    • Kvällsmat: Skinkfrestelse, sallad
  • Söndag

    (2025-11-16)

    • Middag: Plommonspäckad karre serveras med potatis och grönsak
    • Efterrätt: Päron med vispad chokladgrädde

    • Kvällsmat: Gubbröra på kavring
  • Med reservation för förändringar