Villa Videbeck

Köksansvarig: Jonna Vornanen (0510-770467)

Vecka 28

Känner vi inte till din allergi?
Vill du veta ursprungslandet på köttet vi serverar ?
Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2025-07-07)

    • Middag: Isterband serveras med dillstuvad potatis och sommarblandning
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Grön ärtpuresoppa, bröd och pålägg
  • Tisdag

    (2025-07-08)

    • Middag:Fiskgratäng med dillsås serveras med potatis och grönsaker
    • Efterrätt: Rabarberkräm
    • Kvällsmat: Kycklingspett serveras med rostad potatis och mangorajasås
  • Onsdag

    (2025-07-09)

    • Middag: Ost och skinksås serveras med pasta och grönsaker
    • Efterrätt: Aprikoskräm
    • Kvällsmat: Gräddstuvad pytt i panna
  • Torsdag

    (2025-07-10)

    • Middag: Morotsoppa (högsbo) serveras med bröd och pålägg
    • Efterrätt: Äpplekaka med kanel serveras med vaniljgrädde
    • Kvällsmat: Köttfärsfrestelse
  • Fredag

    (2025-07-11)

    • Middag: Ugnsfärs a la Lindström serveras med potatis, gräddsås och morötter

    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Spenat och räkpaj serveras med sallad
  • Lördag

    (2025-07-12)

    • Middag: Fisk med frasigt täcke serveras med potatismos, citrus creme fraiche och ärter
    • Efterrätt: Glasstrut
    • Kvällsmat: Kycklingsallad serveras med dressing
  • Söndag

    (2025-07-13)

    • Middag: Fläskschnitzel serveras med stekt potatis, champinjonsås och grönsaker
    • Efterrätt: Citronfromage
    • Kvällsmat: Kalvsylta serveras med potatis och rödbetor
  • Med reservation för förändringar