Villa Videbeck

Köksansvarig: Jonna Vornanen (0510-770467)

Vecka 36

Känner vi inte till din allergi?
Vill du veta ursprungslandet på köttet vi serverar ?
Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2025-09-01)

    • Middag: Köttbullar serveras med potatis, gräddsås, morötter och lingonsylt
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Ängamat serveras med bröd och pålägg
  • Tisdag

    (2025-09-02)

    • Middag: Dragonfisk serveras med potatis och grönsaker

    • Efterrätt: Blåbärssoppa
    • Kvällsmat: Kokt skinka och mimosasallad
  • Onsdag

    (2025-09-03)

    • Middag: Köttfärssås serveras med pasta och grönsaker
    • Efterrätt: Bärkräm
    • Kvällsmat: Prinskorv och äggröra
  • Torsdag

    (2025-09-04)

    • Middag: Ärtsoppa med fläsk serveras med bröd och pålägg
    • Efterrätt: Persikokaka med vaniljgrädde
    • Kvällsmat: Varmkorv med bröd och mos
  • Fredag

    (2025-09-05)

    • Middag: Kyckling i currysås serveras med ris och grönsak
    • Efterrätt: Frukt

    • Kvällsmat: Västerbottenpaj med dressing och sallad
  • Lördag

    (2025-09-06)

    • Middag: Stekt fisk serveras med potatis, dillsås och ärtor
    • Efterrätt: Fruktcocktail med grädde
    • Kvällsmat: Potatis och köttfärsgratäng, sallad
  • Söndag

    (2025-09-07)

    • Middag: Kotlett i sås serveras med potatis herrgårdgrönsaker och gelé
    • Efterrätt: Chokladpudding med vispad grädde
    • Kvällsmat: Crepes
  • Med reservation för förändringar