Villa Videbeck

Köksansvarig: Jonna Vornanen (0510-770467)

Vecka 43

Känner vi inte till din allergi?
Vill du veta ursprungslandet på köttet vi serverar ?
Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2025-10-20)

    • Middag: Köttkorv serveras med med torghandlarmos och grönsaker
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Grön ärtpurésoppa, bröd och pålägg
  • Tisdag

    (2025-10-21)

    • Middag: Apelsin och chilifisk serveras med potatis och ärtor
    • Efterrätt: Solskenssoppa med skorpa
    • Kvällsmat: Broccoligratäng
  • Onsdag

    (2025-10-22)

    • Middag: Stekt fläsk serveras med potatis, löksås, sommargrönsaker och lingonsylt
    • Efterrätt: Bärkräm
    • Kvällsmat: Risgrynsgröt, bröd och pålägg
  • Torsdag

    (2025-10-23)

    • Middag: Gulaschsoppa serveras med bröd och pålägg
    • Efterrätt: Pannkaka och sylt
    • Kvällsmat: Rökt lax med dillstuvad potatis
  • Fredag

    (2025-10-24)

    • Middag: Italiensk tomatsås serveras med pasta och broccolimix
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Ost och skinkpaj serveras med dressing och sallad
  • Lördag

    (2025-10-25)

    • Middag: Fiskgratäng med varm remouladsås serveras med potatis och ärtor
    • Efterrätt: Jordgubbsmousse
    • Kvällsmat: Kycklingspett serveras med rotfruktsgratäng
  • Söndag

    (2025-10-26)

    • Middag: Kalops serveras med potatis, morötter och rödbetor
    • Efterrätt: Inkokta päron med stjärnanis och vaniljglass
    • Kvällsmat: Bondomelett

  • Med reservation för förändringar