Villa Videbeck

Köksansvarig: Jonna Vornanen (0510-770467)

Vecka 47

Känner vi inte till din allergi?
Vill du veta ursprungslandet på köttet vi serverar ?
Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2025-11-17)

    • Middag: Isterband serveras med dillstuvad potatis och herrgårdsgrönsaker
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Grönsakssoppa serveras med bröd och pålägg
  • Tisdag

    (2025-11-18)

    • Middag: Sprödbakad fisk, serveras med potatis, stuvad spenat och ärtor
    • Efterrätt: Mangosoppa
    • Kvällsmat: Kokt skinka serveras med mimosasallad
  • Onsdag

    (2025-11-19)

    • Middag: Kåldolmar serveras med potatis, gräddsås, morötter och lingonsylt
    • Efterrätt: Drottningkräm
    • Kvällsmat: Omelett med skinkstuvning
  • Torsdag

    (2025-11-20)

    • Middag: Broccolisoppa serveras med bröd och pålägg
    • Efterrätt: Bärpaj serveras med vaniljsås

    • Kvällsmat: Äggröra serveras med prinskorv
  • Fredag

    (2025-11-21)

    • Middag: Biff Stroganoff serveras med potatis och bukettgrönsaker
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Bacon och broccolipaj serveras med dressing och sallad
  • Lördag

    (2025-11-22)

    • Middag: Fiskgratäng med räkor och dill serveras med potatismos och ärtor
    • Efterrätt: Chokladpudding med grädde
    • Kvällsmat: Janssons frestelse serveras med köttbullar
  • Söndag

    (2025-11-23)

    • Middag: Gyllengul lasagnette, grönsaker
    • Efterrätt: Persikohalva med hallonsås och vaniljglass

    • Kvällsmat: Risgrynsgröt, skinksmörgås
  • Med reservation för förändringar