Villa Videbeck

Köksansvarig: Jonna Vornanen (0510-770467)

Vecka 52

Känner vi inte till din allergi?
Vill du veta ursprungslandet på köttet vi serverar ?
Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2025-12-22)

    • Middag: Korv serveras med potatismos, och herrgårdsgrönsaker

    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Potatisbullar, bacon och lingonsylt
  • Tisdag

    (2025-12-23)

    • Middag: Pyttipanna serveras med ägg och rödbetor

    • Efterrätt: Apelsinsoppa
    • Kvällsmat: Risgrynsgröt serveras med skinksmörgås
  • Onsdag

    (2025-12-24)

    • Middag: Varm jullunch

    • Kvällsmat: Kall julmat
  • Torsdag

    (2025-12-25)

    • Middag: Lutfisk serveras med potatis, vitsås och ärtor
    • Efterrätt: Ris a la malta, körsbärssås
    • Kvällsmat: Grönkålspaj serveras med cider
  • Fredag

    (2025-12-26)

    • Middag: Skinkstek serveras gräddsås, potatis och brysselkål
    • Efterrätt: Fruktsallad med grädde
    • Kvällsmat: Vörtbröd med julskinka och rödbetssallad
  • Lördag

    (2025-12-27)

    • Middag: Sprödbakad fisk serveras med potatis, stuvad spenat och ärter

    • Efterrätt: Glasstrut
    • Kvällsmat: Omelett med stuvning
  • Söndag

    (2025-12-28)

    • Middag: Plommonspäckad karre serveras med klyftpotatis, gräddsås och grönsaker
    • Efterrätt: Persikoklyftor med vispad grädde

    • Kvällsmat: Skinkfrestelse
  • Med reservation för förändringar