Björkhaga äldreboende

Köksansvarig: Sanna Pettersson (0510-771915)

Vecka 44

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2024-10-28)

    • Middag: Fylld frukostkorv serveras med potatismos och broccoli
    • Efterrätt: Jordgubbskräm
    • Kvällsmat: Kalvsylta serveras med stekt potatis och rödbetor
  • Tisdag

    (2024-10-29)

    • Middag: Sprödbakad fisk serveras med potatis, stuvad spenat och brytbönor
    • Efterrätt: Blåbärspaj med vaniljsås
    • Kvällsmat: Skånsk äggakaka, vitkålslingon
  • Onsdag

    (2024-10-30)

    • Middag: Järpar serveras med potatis, gräddsås, babymorötter och lingonsylt
    • Efterrätt: Äpplekräm
    • Kvällsmat: Vad köket har att erbjuda
  • Torsdag

    (2024-10-31)

    • Middag: Solsoppa med smak av kokos och ingefära serveras med bröd och pålägg
    • Efterrätt: Tjock våffla med sylt och grädde
    • Kvällsmat: Potatislåda med skinka
  • Fredag

    (2024-11-01)

    • Middag: Kycklingfile serveras med stekt potatis, grönpepparsås, herrgårdsgrönsaker och gelè
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Potatisfrestelse med fetaost och sallad
  • Lördag

    (2024-11-02)

    • Middag: Fisk med kräftsmak serveras med potatis och ärter
    • Efterrätt: Mandariner med vispad grädde
    • Kvällsmat: Omelett med skinkstuvning sallad och kuvertbröd
  • Söndag

    (2024-11-03)

    • Middag: Portergryta serveras med potatis och broccolimix
    • Efterrätt: Mangomoussé
    • Kvällsmat: Risgrynsgröt serveras med smörgås
  • Med reservation för förändringar