Tolsjöhemmet

Köksansvarig: Sara Jonsson (0510-771604)

Vecka 3

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2025-01-13)

    • Middag: Ost och skinksås serveras med pasta och grönsaker
    • Efterrätt: Blåbärskräm
    • Kvällsmat: Kalvsylta serveras med stekt potatis och rödbetor
  • Tisdag

    (2025-01-14)

    • Middag: Sprödbakad fisk serveras med potatis, varm dillsås och ärtor
    • Efterrätt: Jordgubbssoppa och skorpa
    • Kvällsmat: Fläskpannkaka
  • Onsdag

    (2025-01-15)

    • Middag: Korv Stroganoff serveras med ris och grönsaker
    • Efterrätt: Bärkräm
    • Kvällsmat: Vad köket har att erbjuda!
  • Torsdag

    (2025-01-16)

    • Middag: Redd rotfruktssoppa serveras med bröd och pålägg
    • Efterrätt: Äppelpaj serveras med vaniljsås
    • Kvällsmat: Gräddstuvad pytt i panna
  • Fredag

    (2025-01-17)

    • Middag: Köttfärssås serveras med pasta och sallad
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Kycklingspett serveras med potatisgratäng
  • Lördag

    (2025-01-18)

    • Middag: Bechamelgratinerad fisk serveras med potatis och ärter
    • Efterrätt: Pannacotta med hallonsås
    • Kvällsmat: Bacon och broccolipaj serveras med kall örtsås
  • Söndag

    (2025-01-19)

    • Middag: Kyckling i currysås serveras med ris
    • Efterrätt: Ananasmousse
    • Kvällsmat: Omelett med svampstuvning
  • Med reservation för förändringar