Ågården

Vecka 36

Köksansvarig: Linda Magnusson (0510-771097)

Känner vi inte till din allergi?
Vill du veta ursprungslandet på köttet vi serverar ?
Fråga oss om vad maten innehåller!

Tillbaka till förstasidan

  • Måndag

    (2025-09-01)

    • Middag: Husets pastarätt serveras med grönsaker
    • Efterrätt: Bärkräm
    • Kvällsmat: Kycklingpytt med rödbetor
  • Tisdag

    (2025-09-02)

    • Middag: Fiskburgare serveras med potatismos och kall dillsås

    • Efterrätt: Blåbärssoppa
    • Kvällsmat: Köttbullar med råstuvade morötter
  • Onsdag

    (2025-09-03)

    • Middag: Kålpudding serveras med potatis, gräddsås, morötter och lingonsylt
    • Efterrätt: Bärkräm
    • Kvällsmat: Ängamat serveras med bröd och pålägg
  • Torsdag

    (2025-09-04)

    • Middag: Kyckling i currysås serveras med ris och grönsak
    • Efterrätt: Nyponsoppa med gräddklick
    • Kvällsmat: Risifrutti med smörgås
  • Fredag

    (2025-09-05)

    • Middag: Kotlett i sås serveras med potatis herrgårdgrönsaker och gelé
    • Efterrätt: Frukt

    • Kvällsmat: Västerbottenpaj med sallad
  • Lördag

    (2025-09-06)

    • Middag: Stekt fisk serveras med potatis, remouladsås och ärtor
    • Efterrätt: Fruktcocktail med chokladgrädde
    • Kvällsmat: Crepes med sallad och dressing
  • Söndag

    (2025-09-07)

    • Middag: Chilikassler serveras med stekt potatis och grönsaker
    • Efterrätt: Chokladpudding med vispad grädde
    • Kvällsmat: Janssons frestelse serveras med köttbullar
Skriv ut

Skriv ut


Gör till favorit


Med reservation för förändringar