Ågården

Vecka 43

Köksansvarig: Linda Magnusson (0510-771097)

Känner vi inte till din allergi?
Vill du veta ursprungslandet på köttet vi serverar ?
Fråga oss om vad maten innehåller!

Tillbaka till förstasidan

  • Måndag

    (2025-10-20)

    • Middag: Stekt falukorv serveras med stuvade makaroner och grönsaker
    • Efterrätt: Bärkräm
    • Kvällsmat: Redd rotfruktssoppa med bröd och pålägg
  • Tisdag

    (2025-10-21)

    • Middag: Sprödbakad fisk serveras med potatis, kall dillsås och brytbönor
    • Efterrätt: Solsoppa
    • Kvällsmat: Omelett

  • Onsdag

    (2025-10-22)

    • Middag: Pannbiff serveras med potatis, gräddsås, sommargrönsaker och lingonsylt
    • Efterrätt: Bärkräm
    • Kvällsmat: Risgrynsgröt, bröd och pålägg
  • Torsdag

    (2025-10-23)

    • Middag: Gulaschsoppa serveras med bröd och pålägg
    • Efterrätt: Pannkaka och sylt
    • Kvällsmat: Vad köket har att erbjuda
  • Fredag

    (2025-10-24)

    • Middag: Pasta med ost & skinksås och grönsaker
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Kycklingspett serveras med rotfruktsgratäng
  • Lördag

    (2025-10-25)

    • Middag: Fiskgratäng serveras med potatis och ärtor
    • Efterrätt: Pannacotta
    • Kvällsmat: Falukorv med torghandlarmos
  • Söndag

    (2025-10-26)

    • Middag: Kalops serveras med potatis, morötter och rödbetor
    • Efterrätt: Inkokta päron med stjärnanis och vaniljglass
    • Kvällsmat: Skink&broccolipaj serveras med dressing och sallad
Skriv ut

Skriv ut


Gör till favorit


Med reservation för förändringar