Ågården

Vecka 13

Köksansvarig: Linda Magnusson (0510-771097)

Känner vi inte till din allergi?
Vill du veta ursprungslandet på köttet vi serverar ?
Fråga oss om vad maten innehåller!

Tillbaka till förstasidan

  • Måndag

    (2025-03-24)

    • Middag: Varmkorv serveras med potatismos och gurkmajonäs
    • Efterrätt: Våffeldagen Våffla serveras med vispad grädde och sylt
    • Kvällsmat: Broccolisoppa serveras med bröd och pålägg
  • Tisdag

    (2025-03-25)

    • Middag: Chilikassler serveras med stekt potatis och grönsaker
    • Efterrätt: Hallonkräm
    • Kvällsmat: Äggakaka serveras med grönsaker
  • Onsdag

    (2025-03-26)

    • Middag: Ost och skinksås serveras med pasta
    • Efterrätt: Äppelkräm
    • Kvällsmat: Vad köket har att erbjuda!
  • Torsdag

    (2025-03-27)

    • Middag: Fiskgratäng serveras med kokt potatis och grönsaker
    • Efterrätt: Persikor med gräddklick
    • Kvällsmat: Köttbullar med stuvade grönsaker
  • Fredag

    (2025-03-28)

    • Middag: Köttgryta serveras med potatis, herrgårdsgrönsaker och gele
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Skinkrulle
  • Lördag

    (2025-03-29)

    • Middag: Stekt strömming serveras med potatismos, skirat smör och ärter

    • Efterrätt: Rulltårtsbakelse
    • Kvällsmat: Frittata med oliver och fetaost
  • Söndag

    (2025-03-30)

    • Middag: Mangokyckling serveras med ris och grönsaker
    • Efterrätt: Ägglikörmousse med after eight

    • Kvällsmat: Rostbiff serveras med potatissallad
Skriv ut

Skriv ut


Gör till favorit


Med reservation för förändringar