Ågården

Vecka 30

Köksansvarig: Linda Magnusson (0510-771097)

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

Tillbaka till förstasidan

  • Måndag

    (2024-07-22)

    • Middag:Korv serveras med solskensmos, senapssås och brytbönor
    • Efterrätt:Mangosoppa med vaniljglass
    • Kvällsmat:Grönsakspytt serveras med dressing och sallad
  • Tisdag

    (2024-07-23)

    • Middag:Kalkonkebab serveras med klyftpotatis, kebabsås och broccolimix
    • Efterrätt:Drottningkräm
    • Kvällsmat:Kesokaka med aprikossås
  • Onsdag

    (2024-07-24)

    • Middag: Stekt makrill serveras med potatis, stuvad spenat och morot
    • Efterrätt:Äpplekräm
    • Kvällsmat:Vad köket har att erbjuda
  • Torsdag

    (2024-07-25)

    • Middag:Morotsoppa (högsbo) med bröd och pålägg
    • Efterrätt:Jordgubbspaj med vaniljsås
    • Kvällsmat:Kalvsylta serveras med stekt potatis, rödbetor och sallad
  • Fredag

    (2024-07-26)

    • Middag:Köttbullar serveras med potatis, gräddsås, blomkål och lingonsylt

    • Efterrätt:Frukt
    • Kvällsmat: Korv med bröd och räksallad
  • Lördag

    (2024-07-27)

    • Middag: Dragonfisk serveras med potatis och ärter


    • Efterrätt:Marängsviss
    • Kvällsmat:Omelett med svampstuvning och sallad
  • Söndag

    (2024-07-28)

    • Middag:Kycklingfilé, serveras med stekt kulpotatis, rosepepparsås och herrgårdsgrönsaker
    • Efterrätt:Brylépudding med karamellsås
    • Kvällsmat:Pastrami serveras med fransk potatissallad och tomater
Skriv ut

Skriv ut


Gör till favorit


Med reservation för förändringar