Bäcklidens äldreboende

Vecka 43

Köksansvarig: Madelene Möller (0510-77 16 66)

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

Tillbaka till förstasidan

  • Måndag

    (2024-10-21)

    • Middag: Ugnstekt falukorv serveras med stuvade makaroner och broccoli
    • Efterrätt: Drottningkräm
    • Kvällsmat: Spenatsoppa med ägghalva och bröd
  • Tisdag

    (2024-10-22)

    • Middag: Stekt fläsk serveras med potatis, löksås och blomkål
    • Efterrätt: Nyponsoppa med mandelbiskvier
    • Kvällsmat: Varm smörgås a la Hawaii
  • Onsdag

    (2024-10-23)

    • Middag: Sprödbakad fisk serveras med potatis, varm dillsås och ärtor
    • Efterrätt: Hallonkräm
    • Kvällsmat: Vad köket har att erbjuda
  • Torsdag

    (2024-10-24)

    • Middag: Gulaschsoppa serveras med bröd och pålägg
    • Efterrätt: Pannkaka och sylt
    • Kvällsmat: Kaviarfrestelse och sallad
  • Fredag

    (2024-10-25)

    • Middag: Kålpudding serveras med potatis, gräddsås, grönsaker och lingonsylt
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Kokt skinka serveras med legymsallad, tekaka, tomat/gurka
  • Lördag

    (2024-10-26)

    • Middag: Apelsin och chilibakad fisk serveras med potatis och romanbönor
    • Efterrätt: Inkokta päron med chokladgrädde
    • Kvällsmat: Varm smörgåstårta
  • Söndag

    (2024-10-27)

    • Middag: Fläskköttsgryta serveras med ris och broccolimix
    • Efterrätt: Jordgubbspannacotta
    • Kvällsmat: Crepes serveras med sallad
Skriv ut

Skriv ut


Gör till favorit


Med reservation för förändringar