Bräddegårdens äldreboende

Vecka 13

Köksansvarig: Anush Danielsson (0510-771760)

Känner vi inte till din allergi?
Vill du veta ursprungslandet på köttet vi serverar ?
Fråga oss om vad maten innehåller!

Tillbaka till förstasidan

  • Måndag

    (2025-03-24)

    • Middag: Lunch korv serveras med potatis, pepparrotssås och tricolormix
    • Efterrätt: Äpplekräm
    • Kvällsmat: Ugnspannkaka
  • Tisdag

    (2025-03-25)

    • Middag: Potatisbullar serveras med stekt fläsk, blodpudding, lingonsylt och rivna morötter
    • Efterrätt: Hallonkräm
    • Kvällsmat:
      Sparrissoppa serveras med bröd och pålägg
  • Onsdag

    (2025-03-26)

    • Middag: Ost och skinksås serveras med pasta
    • Efterrätt: Våffla serveras med vispad grädde och sylt
    • Kvällsmat: Vad köket har att erbjuda!
  • Torsdag

    (2025-03-27)

    • Middag: Färgglad fisksoppa serveras med bröd och pålägg
    • Efterrätt: Keso kaka serveras med sylt och grädde
    • Kvällsmat: Varmkorv serveras med potatismos
  • Fredag

    (2025-03-28)

    • Middag: Köttgryta serveras med potatis, herrgårds grönsaker och gelé
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Skinkrulle
  • Lördag

    (2025-03-29)

    • Middag: Stekt strömming serveras med potatismos, skirat smör och ärter
    • Efterrätt: Rulltårtsbakelse
    • Kvällsmat: Frittata med oliver och fetaost
  • Söndag

    (2025-03-30)

    • Middag: Mango kyckling serveras med ris och grönsaker
    • Efterrätt: Ägglikör mousse med after eight
    • Kvällsmat: Rostbiff serveras med potatissallad
Skriv ut

Skriv ut


Gör till favorit


Med reservation för förändringar