Solhaga äldreboende

Vecka 8

Köksansvarig: Ann-Sofie Blomgren (0510-770527)

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

Tillbaka till förstasidan

  • Måndag

    (2024-02-19)

    • Middag:Ugnsbakad falukorv, potatismos och grönsaker
    • Efterrätt:Bärkräm
    • Kvällsmat:Svampsoppa serveras med bröd och pålägg
  • Tisdag

    (2024-02-20)

    • Middag:
      Sprödbakad fisk serveras med potatis, hollandaisesås och brytbönor


    • Efterrätt:Mandariner serveras med grädde
    • Kvällsmat:Stekt potatis serveras med blodpudding, vitkålslingon
  • Onsdag

    (2024-02-21)

    • Middag:Kåldolmar serveras med potatis, gräddsås, grönsaksblandning och lingonsylt
    • Efterrätt:Blåbärsoppa
    • Kvällsmat:Omelett med spenatstuvning
  • Torsdag

    (2024-02-22)

    • Middag:Potatis och purjolökssoppa serveras med bröd och pålägg
    • Efterrätt:Ostkaka serveras med sylt och grädde
    • Kvällsmat:Färsbiff serveras med stuvade grönsaker
  • Fredag

    (2024-02-23)

    • Middag:Kalkonkebabsgryta serveras med ris och broccolimix
    • Efterrätt:Frukt

    • Kvällsmat:Bakpotatis serveras med skinkröra, tomatsallad
  • Lördag

    (2024-02-24)

    • Middag:Fiskgratäng med svamp och persiljesås serveras med potatismos och ärter
    • Efterrätt:Mintpäron med vispad grädde
    • Kvällsmat:Fläskpastrami serveras med potatisgratäng, kall örtsås och sallad
  • Söndag

    (2024-02-25)

    • Middag:Fläskköttsgryta serveras med potatis och herrgårdsgrönsaker
    • Efterrätt:Marängswiss

    • Kvällsmat:Risgrynsgröt, smörgås
Skriv ut

Skriv ut


Gör till favorit


Med reservation för förändringar