Tolsjöhemmet

Vecka 21

Köksansvarig: Sara Jonsson (0510-771604)

Känner vi inte till din allergi?
Vill du veta ursprungslandet på köttet vi serverar ?
Fråga oss om vad maten innehåller!

Tillbaka till förstasidan

  • Måndag

    (2025-05-19)

    • Middag: Isterband serveras med dillstuvad potatis och grönsaker
    • Efterrätt: Bärkräm
    • Kvällsmat: Ängamat serveras med smörgås och pålägg
  • Tisdag

    (2025-05-20)

    • Middag: Sprödbakad fisk serveras med potatis, stuvad spenat och babymorötter

    • Efterrätt: Solskenssoppa med kardemummaskorpa
    • Kvällsmat: Fläskpannkaka serveras med lingonsylt
  • Onsdag

    (2025-05-21)

    • Middag: Biff a la Lindström serveras med potatis, gräddsås, grönsaker och rödvinbärsgelé
    • Efterrätt: Drottningkräm

    • Kvällsmat: Vad köket har att erbjuda
  • Torsdag

    (2025-05-22)

    • Middag: Morotssoppa serveras med bröd och pålägg

    • Efterrätt: Rabarberpaj och vaniljsås
    • Kvällsmat: Potatisgratäng med stekt kassler och grönsallad
  • Fredag

    (2025-05-23)

    • Middag: Plommonspäckad fläskkarre serveras med potatis, gräddsås och broccoli
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Potatisomelett med paprika och bacon
  • Lördag

    (2025-05-24)

    • Middag: Kokt fisk serveras med potatis, äggsås och ärter

    • Efterrätt: Toscapäron med vispad grädde
    • Kvällsmat: Västerbottenpaj serveras med romsås
  • Söndag

    (2025-05-25)

    • Middag:Kycklingspett serveras med rotfruktsgratäng och grill grönsaker.
    • Efterrätt: Jordgubbsmousse med vit choklad
    • Kvällsmat: Risgrynsgröt serveras med smörgås och pålägg
Skriv ut

Skriv ut


Gör till favorit


Med reservation för förändringar