Villa Videbeck

Vecka 50

Köksansvarig: Jonna Vornanen (0510-770467)

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

Tillbaka till förstasidan

  • Måndag

    (2024-12-09)

    • Middag: Chiligratinerad kassler serveras med ris och sallad
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Järpar serveras med stuvad morötter
  • Tisdag

    (2024-12-10)

    • NOBELMIDDAG
      Förrätt: Skagen toast
      Varmrätt: Fläskfilé serveras med potatisgratäng, sås och bukettgrönsaker
    • Efterrätt: Glass med chokladsås
    • Kvällsmat: Blomkålsgratäng och tomatsallad
  • Onsdag

    (2024-12-11)

    • Middag: Korvgryta med tomat och paprikasås serveras med pasta och broccoli
    • Efterrätt: Hallonkräm
    • Kvällsmat: Vad köket har att erbjuda
  • Torsdag

    (2024-12-12)

    • Middag: Spenatsoppa serveras med ägghalva och bröd och pålägg
    • Efterrätt: Bärpaj och vaniljsås
    • Kvällsmat: Kalvsylta serveras med stekt potatis och rödbetor
  • Fredag

    (2024-12-13)

    • Middag: Lutfisk serveras med potatis, vitsås och ärtor
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Baconlåda, sallad
  • Lördag

    (2024-12-14)

    • Middag: Grekisk ugnsfärs med fetaost och soltorkade tomater serveras med potatis, gräddsås och bukettgrönsaker
    • Efterrätt: Persikor och vispad grädde
    • Kvällsmat: Crepes serveras med sallad
  • Söndag

    (2024-12-15)

    • Middag: Fläsksnitzel serveras med stekt potatis, bearnasie och herrgårdsgrönsaker
    • Efterrätt: Hallonmousse
    • Kvällsmat: Janssons frestelse,köttbullar och grönkålsallad
Skriv ut

Skriv ut


Gör till favorit


Med reservation för förändringar