Villa Videbeck

Vecka 5

Köksansvarig: Jonna Vornanen (0510-770467)

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

Tillbaka till förstasidan

  • Måndag

    (2025-01-27)

    • Middag: Frukostkorv serveras med solskensmos och höstblandning

    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Grön ärtsoppa serveras med pepparrotsgrädde, bröd och pålägg
  • Tisdag

    (2025-01-28)

    • Middag: Fiskburgare serveras med, potatismos, dressing och grönsaker
    • Efterrätt: Nyponsoppa med vispad grädde
    • Kvällsmat: Köttfärscrépes
  • Onsdag

    (2025-01-29)

    • Middag: Chiligratinerad kassler serveras med ris och grönsak
    • Efterrätt: Äppelkräm
    • Kvällsmat: Vad köket har att erbjuda!
  • Torsdag

    (2025-01-30)

    • Middag: Morotsoppa (Högsbosoppa) serveras med bröd och pålägg
    • Efterrätt: Pannkaka, sylt och vispad grädde

    • Kvällsmat: Skinkgratäng
  • Fredag

    (2025-01-31)

    • Middag: Kalkonsfärsruta serveras med potatis, gräddsås, babymorötter och lingonsylt


    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Västkustsrulle
  • Lördag

    (2025-02-01)

    • Middag: Kokt fisk serveras med ägg och persiljesås, potatis och ärtor

    • Efterrätt: Glassbåt
    • Kvällsmat: Bondomelett
  • Söndag

    (2025-02-02)

    • Middag: Dillkött serveras med potatis och babymorötter

    • Efterrätt: Charlotte russe
    • Kvällsmat: Morotsbiff serveras med stuvad palsternacka
Skriv ut

Skriv ut


Gör till favorit


Med reservation för förändringar