Villa Videbeck

Vecka 30

Köksansvarig: Jonna Vornanen (0510-770467)

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

Tillbaka till förstasidan

  • Måndag

    (2024-07-22)

    • Middag:Lunchkorv serveras med solskensmos, senapssås och brytbönor
    • Efterrätt:Mangosoppa med vaniljglass
    • Kvällsmat:Grönsakspytt serveras med dressing och sallad
  • Tisdag

    (2024-07-23)

    • Middag:Dragonfisk serveras med potatis och ärter

    • Efterrätt:Drottningkräm
    • Kvällsmat:Omelett med champinjonstuvning och sallad
  • Onsdag

    (2024-07-24)

    • Middag:Flygande Jakob serveras med ris och broccolimix
    • Efterrätt:Äpplekräm
    • Kvällsmat:Vad köket har att erbjuda
  • Torsdag

    (2024-07-25)

    • Middag:Morotsoppa (högsbo) med bröd och pålägg
    • Efterrätt:Jordgubbspaj med vaniljsås
    • Kvällsmat:Kalvsylta serveras med stekt potatis, rödbetor och sallad
  • Fredag

    (2024-07-26)

    • Middag:Köttbullar serveras med potatis, gräddsås, blomkål och lingonsylt

    • Efterrätt:Frukt
    • Kvällsmat:Bakpotatis serveras med tonfiskröra
  • Lördag

    (2024-07-27)

    • Middag:Stekt makrill serveras med potatis, stuvad spenat och babymorötter
    • Efterrätt:Marängsviss
    • Kvällsmat:Köttfärsfrestelse (knutsson) serveras med sallad och kuvertbröd
  • Söndag

    (2024-07-28)

    • Middag:Kycklingfilé, serveras med stekt kulpotatis, rosepepparsås och herrgårdsgrönsaker
    • Efterrätt:Brylépudding med karamellsås
    • Kvällsmat:Pastrami serveras med krämig potatissallad och tomater
Skriv ut

Skriv ut


Gör till favorit


Med reservation för förändringar