Villa Videbeck

Vecka 38

Köksansvarig: Jonna Vornanen (0510-770467)

Känner vi inte till din allergi?
Vill du veta ursprungslandet på köttet vi serverar ?
Fråga oss om vad maten innehåller!

Tillbaka till förstasidan

  • Måndag

    (2025-09-15)

    • Middag: Varmkorv serveras med potatismos och grönsaker
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Broccoli och skinkgratäng
  • Tisdag

    (2025-09-16)

    • Middag: Fläskschnitzel serveras med stekt potatis, bearnaisesås, och grönsaker
    • Efterrätt: Jordgubbskräm
    • Kvällsmat: Morotssoppa, bröd och pålägg
  • Onsdag

    (2025-09-17)

    • Middag: Kåldolmar serveras med potatis, gräddsås, morötter och lingonsylt
    • Efterrätt: Blåbärkräm
    • Kvällsmat: Pyttipanna, rödbetor
  • Torsdag

    (2025-09-18)

    • Middag: Färgglad fisksoppa serveras med bröd och pålägg
    • Efterrätt: Ostkaka, grädde och sylt
    • Kvällsmat: Pastagratäng med sallad
  • Fredag

    (2025-09-19)

    • Middag: Chili con carne serveras med ris och grönsaker
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Ost och skinkpaj, sallad och dressing
  • Lördag

    (2025-09-20)

    • Middag: Ugnstekt fisk med krispigt täcke serveras med potatis, kall dillsås och ärtor
    • Efterrätt: Citronfromage
    • Kvällsmat: Färsbiff serveras med potatisgratäng
  • Söndag

    (2025-09-21)

    • Middag: Skinkstek serveras med potatis, brunsås, herrgårdsgrönsaker och gele
    • Efterrätt: Brylepudding med karamellsås
    • Kvällsmat: Gubbalåda
Skriv ut

Skriv ut


Gör till favorit


Med reservation för förändringar