Villa Videbeck

Vecka 25

Köksansvarig: Jonna Vornanen (0510-770467)

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

Tillbaka till förstasidan

  • Måndag

    (2024-06-17)

    • Middag:Korv Stroganoff serveras med ris och broccoli
    • Efterrätt:Frukt

    • Kvällsmat:Kött och grönsakssoppa, bröd och pålägg
  • Tisdag

    (2024-06-18)

    • Middag:Kassler serveras med potatis, stuvad blomkål och sallad
    • Efterrätt:Citrussoppa
    • Kvällsmat: Hamburgare serveras med potatismos och tillbehör
  • Onsdag

    (2024-06-19)

    • Middag:Gyllengul lasagnette serveras med ostsås och sallad
    • Efterrätt:Krusbärskräm

    • Kvällsmat:Vad köket har att erbjuda
  • Torsdag

    (2024-06-20)

    • Middag:Kycklingsoppa serveras med bröd och pålägg
    • Efterrätt:Jordgubbspaj med vaniljsås
    • Kvällsmat:Kalvsylta serveras med stekt potatis och rödbetor
  • Fredag

    (2024-06-21)

    • Middag:Midsommarlunch Matjesill serveras med färsk potatis, gräddfil och gräslök

    • Efterrätt:Jordgubbar och glass
    • Kvällsmat:Smörgåstårta med cider
  • Lördag

    (2024-06-22)

    • Middag:Inkokt lax serveras med potatis, romsås och haricot verts
    • Efterrätt:Chokladmousse
    • Kvällsmat:Kycklingspett serveras med potatisgratäng och sallad
  • Söndag

    (2024-06-23)

    • Middag:Fläskköttsgryta serveras med potatis och bukettgrönsaker
    • Efterrätt:Persikoklyftor och grädde
    • Kvällsmat:Gubbalåda
Skriv ut

Skriv ut


Gör till favorit


Med reservation för förändringar